Schepenen Van Thuyne en De Reu gaan 36 uur op huisbezoek

Nadat Rutger De Reu en Bart Van Thuyne in mei aankondigden dat ze zouden proberen 7000 huisbezoeken af te leggen in Nevele en Deinze, pakken ze aan de vooravond van de verkiezingen uit met een nieuwe stunt. Vanaf vrijdag 10u tot zaterdag 22u gaan ze 36uur aaneensluitend de baan op om de inwoners van de fusiestad te ontmoeten.

“Wij proberen als schepen zo bereikbaar mogelijk te zijn”, zegt Rutger De Reu, “vandaar dat we het belangrijk vinden om ook in verkiezingstijden zoveel mogelijk huisbezoeken te doen. Het is maar aan de voordeur dat je echt hoort wat er leeft in een straat, wijk of dorp”.

“In mei, 170 dagen voor de verkiezingen van 14 oktober zijn we gestart met de huisbezoeken”, zegt Bart Van Thuyne, “we gingen op huisbezoek in elke deelgemeente, maar hebben natuurlijk niet alle 20.000 families kunnen bezoeken. Daarom willen we nog eens alles uit de kast halen.”

“We starten vrijdag om 10u en eindigen 36 uur later. Mensen die nog bepaalde zaken met ons willen bespreken kunnen ons opbellen op nummer 0473 56 45 48 .We doen een speciale oproep aan nachtraven en vroege vogels, ze mogen ons gerust een seintje geven, we komen graag langs”, besluiten Rutger De Reu en Bart Van Thuyne.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...