Klaar… voor het leukste feestje van het jaar? Kinderpartybox

Wil je je kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje bezorgen, maar ontbreekt het jou aan tijd om creatieve ideeën op te zoeken en materiaal bijeen te sprokkelen?


Vanaf nu kan je in de webshop van Helga Rogge kant-en-klare kinderfeestjes kopen. Op www.kinderpartybox.be vind je originele, leuke en budgetvriendelijke feestjes-in-een-doos, waar je als ouder zelf ook van kan genieten. Het enige wat je hoeft te doen, is het feestje wat in goede banen leiden. Dankzij de videoboodschappen en demofilmpjes wordt dat een koud
kunstje.
Neem een kijkje in het assortiment, bestel je doos en ontvang een volledig uitgewerkt spel, een coole knutselactiviteit of een combinatie van beide. Je kan je doos afhalen in Astene of ontvangt alles via de post.
Van ‘Red de sprookjes’ over ‘Piraat Grijsbaard’ tot ‘Welkom in mijn heelal’ en ‘Een feestje vol zin(tuigen)’, van ‘Een onbewoond eiland’ tot ‘Friends forever’… En er zitten nog thema’s in de pijplijn. Binnenkort verwachten we ook ‘Meesterspeurders’. Jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar vinden zeker een thema dat hun hartje sneller doet slaan.
Voor slechts €35 kan je je kind reeds een onvergetelijk feest bezorgen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...