Twee dagen puur shopplezier tijdens Weekend van de Klant

Sunday Shopday (Comeos), Deinze Winkelstad en Dag van de Klant (UNIZO en UCM) slaan voor het tweede jaar op rij de handen in elkaar en brengen het beste van beide events samen tijdens het Weekend van de Klant. Tijdens het weekend van 6 en 7 oktober leggen handelaars klanten extra in de watten.

Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober openen de handelaars massaal hun deuren en worden de klanten verwend met heel wat promoties, acties en leuke extra’s tijdens het Weekend van de Klant. De deelnemende handelaars en hun openingsuren vind je op www.weekendvandeklant.be.

Straatanimatie op zaterdag 6 oktober

Naast de talrijke verwenmomenten door de handelaars kunnen de shoppers op zaterdag 6 oktober genieten van straatanimatie in de Kortrijkstraat, de Gentstraat, de Georges Martensstraat en de Stationsstraat. Van 14 u. tot 16 u. vrolijken de Tom, Tom & De Bombardon, Duo Lava Queens, Kip van Koekoe, Hoed Hespeeld! en Le Grand Sextuor de straten op.

Gratis rit met paardenkoets of circuspaard op zondag 7 oktober

Op zondag 7 oktober animeert circuspaard Fabe groot en klein. Tussen 14 u. en 17 u. zal Fabe talrijke trucs tonen aan het publiek zoals shaken, steigeren, bokken, pirouette, knielen, liggen en nog veel meer. Breng haar dus zeker een bezoekje in de Tolpoortstraat (op het pleintje ter hoogte van huisnummer 34).
Naast dit spectaculaire optreden mogen de kinderen ook genieten van een gratis rit met Fabe. Zit je liever in een paardenkoets? Dat kan ook. Er zijn 4 koetsen die de klanten een gratis rit aanbieden van het Sint-Poppoplein naar de Kalkhofstraat – Guido Gezellelaan – Gentstraat – Tolpoortstraat. Fun verzekerd voor het ganse gezin!

Gratis parkeren

Shoppers kunnen het volledige weekend zorgeloos winkelen dankzij de gratis parking in Deinze Winkelstad.

Weekend van de klant is een initiatief van Unizo en Comeos in samenwerking met de Deinse handelaars, Deinze Winkelstad, Stad Deinze, Het Nieuwsblad, Joyn en KBC.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...