Vrijwilligers gezocht!

Wil jij ook de passie delen dat wij hebben voor onze regio, en dit delen met onze volgers en bezoekers van onze website? 

Deinzeonline is een initiatief dat volledig gedragen wordt door een paar vrijwilligers, die destijds de regio beter wilden leren kennen. We zijn uitgegroeid tot een veel bezocht platform met een pak dagelijkse bezoekers op onze website (+1000) en sociale media kanalen (Facebook +5K en Instagram +5K).

Wie zich geroepen voelt om ook zijn of haar enthousiasme voor onze regio te delen contacteer ons! En ervaar de soms hilarische avonden op zoek naar leuke foto spots voor onze Instagram page of brainstorm momenten tussen pot en pint 😉

Benieuwd naar de ‘Neveleirs’ en ‘Deinzenaeren’! 😉
Contacteer ons via [email protected] en wordt “influencer” of Deinze!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...