Tienjarig jublieum Classics for Specials

Het tienjarig jubileum van ‘Classics for Specials’, een sfeervol muziekfeest voor mensen met een mentale of meervoudige beperking, wordt gevierd in KADE Podiumkunsten met twee concerten op 16 en 21 november en een tentoonstelling die op 14 november wordt geopend met een vernissage. De festiviteiten zijn gratis, voor de concerten is reservatie via www.ebergiste.be/classicsforspecials2018 of 09 389 04 11 verplicht.

Classics for Specials is een interactief muziekfeest waarbij de leerlingen van de muziekacademie samen met 270 mensen met een beperking muziek maken. Het initiatief ontstond vanuit een samenwerking tussen de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans Deinze en Broeder Ebergiste, een groep zorginstellingen in de regio Deinze. Classics for Specials is één intense demonstratie van de verbindende kracht van muziek.

Het is een bijzonder jaar voor Classics for Specials. Niet alleen viert het mooie initiatief een tienjarig jubileum, het project won ook de publieksprijs Zorgverhaal 2018 in het kader van de Dag van de Zorg. Om dit alles te vieren geeft Classics for Specials maar liefst twee concerten: op vrijdag 16 november om 19 u. en op woensdag 21 november om 15 u. in Zaal Post van KADE Podiumkunsten. De concerten worden ingeluid met een vernissage van de tentoonstelling over 10 jaar Classics for Specials op woensdag 14 november vanaf 19 u. Alle festiviteiten zijn gratis. Voor de concerten is reservatie verplicht via www.ebergiste.be/classicsforspecials2018 of 09 389 04 11.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...