Belga Business Center lanceert elektrische deelauto in Deinze

Belga Business Center is een coworking space in Deinze waar je terecht kan voor vaste en flexibele werkplekken, vergader- en seminarieruimte. Binnen de coworking space zijn er 18 werkplekken die je voor een langere periode of zelfs per half uur kan huren.

BELGA-VOEDERS-LARD-VANOBBERGEN-WATTS-ON

Binnen het Business Center dragen we échte duurzaamheid hoog in het vaandel en dus ook in de dagelijkse werking van het Business Center. Lard Vanobbergen : “Zelf ben ik al jaren Climate Reality Leader voor de klimaatorganisatie van Al Gore. Naast de duurzaamheid binnen ons gebouw, willen we onze gebruikers ook stimuleren om naast het delen van het kantoor, ook te delen op het gebied van mobiliteit. Binnen het Center hebben we twee deelfietsen voor onze gebruikers. Om hier nog een stap verder in te gaan gingen we in zee met BattMobiel om ook elektrische mobiliteit aan te bieden aan onze gebruikers én aan de inwoners van Deinze”

Delen is goedkoper Via BattMobiel kan u als particulier of bedrijf elektrische auto’s delen naargelang uw behoeftes. Peter Vandenberghe : “Duurzaam, een scherpe prijs en een sterk communitygevoel in je eigen wijk. Bij ons ken je de mensen waarmee je een wagen deelt. Je deelt per dag. Heb je je voertuig niet gans de dag nodig? Geen probleem, dan deel je die met je buren, zowel het voertuig als de prijs. Deelnemers aan het project engageren zich tot minimum vier dagen per maand tot het gebruik van de wagen of de fiets. Het reserveren en het openen van de wagen, het delen, het rijden,…. alles gebeurt op een zeer makkelijke manier via BattMobiel app op uw telefoon. Waarom zou u nog zoveel betalen voor een wagen die het merendeel van de tijd stilstaat?”

BattMobiel voor de Deinzenaar Tot aan het eind van dit jaar kan je zonder verder engagement de BattMobiel deelauto in Deinze uitproberen. Op die manier kan je in de praktijk ervaren of een deelauto al dan niet geschikt is voor jou. Het uittesten van de Battmobiel is gratis en beperkt tot 1 dag. Als je intekent op BattMobiel vòòr 01/01/2019 krijg je meteen een maand gratis. Leden van Belga Business Center die intekenen voor 1 januari krijgen meteen twee maanden gratis.

Interesse? Neem contact op met Lard Vanobbergen: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...