Acties KADE Podiumkunsten brengen € 7.336,5 op voor goede doel

Woensdag 19 december 2018 organiseerde KADE Podiumkunsten hun ‘Warmste Wintervoorstelling’ in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel. Daarnaast organiseerde het filiaal in Nazareth ‘het Warmste Filiaal’. De opbrengst van deze warme acties bedraagt € 7.336,5 en wordt geschonken aan The Sound of Home.

KADE Podiumkunsten organiseerde op woensdag 19 december hun ‘Warmste Wintervoorstelling’ in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel. De organisatie werd een succes. Een hele namiddag en avond lang werd er opgetreden, gegeten en gedronken voor het goede doel. Verder werden er zelfgemaakte kerstkaarten verkocht en werd er een tombola op poten gezet. Dit leverde maar liefst € 6.164,5 op. Het filiaal in Nazareth organiseerde ‘Het Warmste Filiaal’ met een optreden van de leerlingen en een Warmste Winterbar, waar ze onder andere kerstkaartjes en zelfgebakken taarten en cake verkochten,  wat een bijkomende € 1.172 opleverde.

Het totaalbedrag van € 7.336,5 wordt integraal geschonken aan het goede doel The Sound of Home. Deze organisatie zorgt er voor dat jongeren op de vlucht muziekles kunnen volgen in een Vlaamse academie. KADE Podiumkunsten bedankt alle vrijwilligers, deelnemers, sponsors en uiteraard alle bezoekers voor hun warme inzet en mooie bijdragen. Dankzij hen werd de academie warmer dan ooit.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...