E-hockey for life

Met de Warmste week van Stubru in zicht worden er overal acties georganiseerd. Op donderdag 6 december ging voor de 2de maal de E-hockey for Life door te Landegem. Je weet wel, binnen enkele weken een van de deelgemeentes van Deinze.

Daar organiseerden Ten Dries en de Home Verburcht, twee instellingen voor mensen met een beperking, een e-hockeywedstrijd voor het goede doel. E-hockey is rolstoelhockey, maar dan met elektrische rolstoelen.

Wie zich inschreef met een team van vier spelers, kon het opnemen tegen het team van Ten Dries & Verburght. Dit team mochten in maart nog de publieksprijs in ontvangst nemen tijdens de huldiging van de Nevelse sportlaureaten.

De avond was helemaal uitverkocht, er moesten zelfs teams geweigerd worden. De precieze opbrengst is nog niet bekend, maar die gaat volledig naar Music For Life.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...