Warmste Wintervoorstelling

De warmste week van Studio Brussel is terug en ook KADE Podiumkunsten wil haar steentje bijdragen. Voor de tweede maal organiseren de medewerkers en leerlingen een ‘Warmste Wintervoorstelling’. Het evenement vindt plaats op woensdag 19 december van 13 tot 21 u. in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans. Het wordt een gevarieerde namiddag vol muziek, woord en dans ten voordele van ‘The Sound of Home’.

Op woensdag 19 december wordt het academieplein omgetoverd tot een kerstmarkt. Daar zullen doorlopend zelfgemaakte koekjes, taartpunten en ander gebak te verkrijgen zijn en je kan er ook een glaasje drinken. Bovendien kan je er deelnemen aan een tombola en een voorraad kerstkaartjes inslaan. Daarnaast krijgen leerlingen, klasgroepen en ensembles de mogelijkheid om hun talenten te tonen in afwisselende concertjes en optredens. De dag wordt afgesloten om 19.30 u. door de Leiedammers vergezeld door een special guest. Tijdens de slotshow worden het ingezamelde bedrag en de winnaars van de tombola bekend gemaakt.

De opbrengst gaat naar ‘The Sound of Home’. Deze organisatie zorgt er voor dat jonge vluchtelingen de kans krijgen om muziekles te volgen in een Belgische academie.

Breng zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen, buren, … mee en steun het goede doel! Voor de voorstellingen kies je zelf een vrije bijdrage. Hapjes en drankjes zijn er aan mooie prijzen te verkrijgen.

Houd ook zeker de facebookpagina Samwd Deinze in de gaten voor updates over de Warmste actie.

Info

http://www.facebook.com/samwd.deinze

Dit vind je misschien ook leuk...