Vier FEEST! op oudejaarsavond in de Brielpoort!

Op oudejaarsavond, maandag 31 december, kan je weer naar de Brielpoort! De organisatoren van Feest! 2019 staan ook nu weer klaar voor een spetterende, onvergetelijke party. Vorig jaar zette Radio Tequila voor het eerst de schouders onder hét classy oudejaarsfeest van Deinze en omstreken.

Wat mag je verwachten? In elk geval een prachtig ingerichte zaal, een grote voorraad lekkere drank, een fantastisch publiek en de beste muziek. Die wordt dit jaar verzorgd door DJ’s Wout, Gusto, Carloz Kentha, Brains Off en Enko. Dat wordt gegarandeerd een heftig Feestje!

Wil je erbij zijn? Koop dan snel een ticket via www.feestdeinze.be of bij een van de voorverkoopadressen (Molders Deinze, Frituur The Place 2 Be Deinze, Kevin Shoes Waregem, Bakkerij Raes Kruishoutem en café brasserie ’t Brouwershuys Aalter).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...