WINTERLEIE kerstmarkt in Bachte op zaterdag 15 december

Winterleie gaat dit jaar zijn tweede editie tegemoet en zal plaatsvinden op zaterdag 15 december van 14u tot 22u op de parking van DVC Heilig Hart te Bachte-Maria-Leerne. 

Ze gaan ook dit jaar verder met de gekende formule: een kerstmarkt voor het goede doel en dus niet uit platte commerce, met net dat ietsje meer. 
Zo bieden ze naast het gekende kerstmarktrecept van eet-, drank- en cadeaukraampjes ook leuke kinderanimatie aan en treden er verschillende live bands op. Hun zorgvragers doen ook mee en treden op in Bachte kerk. 
Daarnaast kan je de kerstman bezoeken in het huis van de Kerstman en zorgen ze voor een reuzegezellig kader waarin mensen wat bijpraten met wat lekkers. 

Ze schenken de opbrengst van die dag aan leefgroepen met kinderen en volwassenen met een meervoudige beperking in DVC Heilig Hart. 
Misschien wel leuk om te weten dat Winterleie een evenement is dat van idee tot uitvoering volledig vrijwillig georganiseerd wordt. Ze doen dit met zes collega’s en een honderdtal vrijwilligers met het doel mensen bij elkaar te brengen en er zo gewoon een gezellige dag van te maken. 
Met de opbrengst van vorig jaar werden kampen, feestjes, uitstappen georganiseerd, en werd allerhande materiaal aangekocht zoals speelgoed, go carts, home cinema, geluidsinstallatie, decoratiemateriaal voor op de kamers,… 

Dit met het doel iets extra te bezorgen aan zij die het het meest verdienen. 

Iedereen dus welkom om Winterleie een bezoekje te brengen op zaterdag 15 december van 14u tot 22u! 

Mooi zelfgedraaid keramiek, homemade limoncello, creatieve kerstcadeautjes, de lekkerste natje en droogjes en veel gezelligheid… Je vind het op Winterleie.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...