15de Valentijnswandeling bij Radio Tequila

Op zondag 10 februari 2019 organiseert Radio Tequila voor de 15de keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 10 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een nieuwe route. Starten kan tussen 12.30 u en 14.30 u.

Het startpunt is dit jaar weer Leiepoort Campus Sint-Vincentius, Peter Benoitlaan 40 in Deinze.

Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. Op 3 stopplaatsen voorzien we een hapje en een drankje. We worden ontvangen door FoodBart, Autogroep Servayge (het vroegere Beerlandt) en Groenten/fruit Demeyer.
Ook Europabank Deinze, bakkerij Raes uit Kruishoutem en frituur ’t Buikske Vol (Wortegem-Petegem) werken mee aan de wandeling.

De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon, dus in de Peter Benoitlaan in Deinze, waar de frituur ons opwacht. Er is ook gelegenheid tot een drankje.

Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be. Volwassenen betalen slechts 10,00 euro en kinderen (tot 12 jaar) 5,00 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee.

Schrijf bij voorkeur op voorhand in!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...