Alexander De Croo stelt zijn boek voor in Deinze

Op woensdag 9 januari stelt Vice-eersteminister Alexander De Croo zijn boek voor in de raadszaal van DC Leiespiegel in Deinze. In zijn boek “De eeuw van de vrouw” houdt hij een pleidooi voor volledige gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

Mede door zijn werk als minister voor Ontwikkelingssamenwerking heeft Alexander De Croo ondervonden dat de rol van de vrouw wereldwijd, dus ook bij ons, met te weinig ambitie en te veel vooroordelen wordt ingevuld. De minister wordt ingeleid door twee sterke vrouwen uit de streek.

Stephanie Van Ooteghem (Balls&Glory) spreekt over haar ervaringen om werk en huishouden naadloos op elkaar af te stemmen, Fanny D’hondt (St.Luc Labels & Packaging) over haar rol als vrouwelijke CEO. 
De boekvoorstelling start om 20u en is een organisatie van de Liberale Vrouwen Deinze en Jong VLD. Toegang is gratis, er is een boekenstand aanwezig. Meer informatie via Tess Minnens ([email protected]). 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...