13 januari – 3 februari ’19. Eline Vansteenkiste ‘vraagstukken met cirkels’. Atelier Pica Pica ‘hologrammes’

Opening van de tentoonstelling en nieuwjaarsdrink zondag 13 januari om 15u. Tijdens de tentoonstellingen hartelijk welkom op vrijdag, zaterdag, zondag van 15u -18u of na afspraak

http://www.dapostrof.be/index.php/expo/atelier-pica-pica-eline-vansteenkiste-198/

Eline Vansteenkiste heeft haar opdrachtgevers: Anekdotes en verhalen verweven met gevonden voorwerpen of huishoudelijke objecten die haar worden aangereikt, vormen de specifieke voorwaarden om een werk op te bouwen. De geconstrueerde beelden worden op hun beurt de opdrachtgever van het nieuwe werk waardoor een conversatie met zichzelf en de ander al dan niet opgang kan worden gebracht.

Eline Vansteenkiste behaalde in 2014 haar Master in de Interieur Architectuur aan KULEUVEN Architectuur campus Sint-Lucas te Gent vervolgens studeerde ze verder en in 2017 voltooide ze eveneens in Gent aan LUCA School of Arts haar Master in de Vrije Beeldende Kunsten.

http://www.kabinet.vlaanderen/kunstenaar/eline-vansteenkiste

Delen op: