Voetjebal wil ook de jongste voetbalharten veroveren in Deinze

Vorig jaar nam Voetbalschool Atletico het initiatief om in de regio “Voetjebal” te introduceren. Sindsdien is het succes ervan spreekwoordelijk. Voetjebal is bestemd voor kids van 2 tot en met 5 jaar. In de loop van de maand februari zullen een select aantal deelnemers op zondagmorgen kunnen genieten van dit uniek concept in de sporthal van GO!-campus Peter Benoit (Peter Benoitlaan 10 te 9800 Deinze).

Manager Eddy Van Oost: “Samen met één van de ouders leren de kinderen omgaan met een bal en maken ze een eerste kennis met voetbal. Al is voetballen niet het enige wat ze doen.
Ook spelletjes en coördinatie- en spieroefeningen komen aan bod. Dat is dan ook weer een hulp voor de ontwikkeling van hun prille persoonlijkheid en taalontwikkeling. En bovendien beleven de ouders een unieke ervaring met hun kind, onder de (des-)kundige begeleiding van trainer Sara Grémeaux.

In oktober vorig jaar kwam VTM Nieuws bij ons een reportage maken over Voetjebal. Daarop stelde de reporter de vraag of het niet heel jong is om al met voetbal te beginnen.

Deborah, mama van de 2-jarige Victor, weerlegde dit onmiddellijk: “Victor is wel nog heel jong, maar ik vind het belangrijk dat hij veel beweging heeft. Hij leert van alles bij en hij doet het graag, vooral als het gerelateerd is aan voetbal. Eigenlijk moet ik zeggen: samen doen we het heel graag.”Op 10 februari a.s. start in Deinze een “Voorjaarssessie Voetjebal”. Daaraan kunnen twee groepjes deelnemen van max. 10 spelertjes en hun ouder. Een les of “training” duurt 45 minuten en kost negen euro. Het zijn er 10 in totaal. De eerste groep begint om 10u., de tweede om 11u. Bij de eerste inschrijving betaal je nog €35 voor een leuk en uniek voetbalpakje.
Inschrijven kan enkel via de website www.atletico.be/inschrijven.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...