Nieuwjaarsreceptie van Unizo Deinze en Nevele

Op vrijdag 18 januari kwamen meer dan 250 leden van Unizo Deinze en Nevele samen voor een nieuwjaarsreceptie in de nieuwe toonzaal van Garage Vermeirsch, voormalig gelegen te Wontergem. Samen met de familie Vermeirsch klonken ze op de toekomstige nauwe samenwerking van de twee Unizo ploegen.

In haar speech verwees Valerie De Ruyck, voorzitter van Unizo Deinze, naar het belang van samenwerking en overleg tussen de ondernemers en hun stad om de uitstraling van Deinze en het ondernemersklimaat te optimaliseren. Hierbij kijkt Unizo uit naar de begroting en het beleidsplan van de fusiestad waarbij ze hopen een aantal doelstellingen voor het ondernemerschap in Deinze terug te vinden. Hierbij kan de samenwerking tussen Unizo Deinze en Unizo Nevele voor een bijkomende versterking zorgen.

Pieter Vermeirsch, zoon van Marc en Marleen die de garage hebben opgericht in 1988, sprak in zijn speech over de commerciële voordelen van de ligging van hun toonzaal langs de Kortrijksesteenweg, toch een belangrijke invalsweg van Deinze. De familie Vermeirsch ziet deze receptie als een nieuwe start van hun garage en verhuurbedrijf van personenwagens en minibussen.

Bij het verlaten van de zaal, was er nog een verrassing voor de aanwezigen; een leuk aandenken geschonken door Eurotuin en Parfumerie Decaluwe.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...