200% KADE Podiumkunsten tijdens weekend 22-24 februari

Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 februari draait KADE Podiumkunsten op 200%.

De academie zal uit zijn voegen barsten door de creativiteit, het dansende en muzikale talent en het jeugdig enthousiasme dat tijdens dit weekend wordt tentoongespreid. Er staat namelijk heel wat op het programma: van dansvoorstellingen, over open repetities tot concerten. Ontdek wat er allemaal te zien en te horen is en maak je planning op voor een gevuld weekend! Tickets voor de dansvoorstellingen kosten € 7,50 en zijn te verkrijgen aan het onthaal van KADE Podiumkunsten.

Dansvoorstellingen ‘Zomersproetjes en wintertenen’

We openen het weekend met de eerste van vier dansvoorstellingen op vrijdagavond 22 februari om 19.30 u. in Zaal Post van KADE Podiumkunsten. Naar jaarlijkse gewoonte geven de dansers van de academie het beste van zichzelf in een avondvullende voorstelling. De titel dit jaar is ‘Zomersproetjes en wintertenen’, de voorstelling neemt het publiek mee doorheen de vier seizoenen. Bereid je dus voor op de koudste winter, de warmste zomer, de dwarrelende blaadjes van de herfst en de bloeiende bloemen van de lente. De andere voorstellingen vinden plaats op zaterdagnamiddag 23 februari om 15 u., zaterdagavond 23 februari om 19.30 u. en zondagnamiddag 24 februari om 15 u. Tickets kosten €7,50 en zijn te verkrijgen vanaf maandag 11 februari aan het onthaal van KADE Podiumkunsten.

Dag van de Academies

Zaterdag 23 februari staat naast de dansvoorstellingen nog heel wat meer op het programma. De hele dag wordt overkoepeld door de Dag van de Academies. KADE Podiumkunsten zet de hele dag de deuren open. Je kan als buitenstaander binnen en buitenwandelen bij verschillende lessen en repetities. Ondertussen kan je om 10.30 u. een Wervelwindconcert van de koperblazers van KADE Podiumkunsten meepikken in de Donzaal.

Om 15 u. krijg je in Zaal de Rekkelinge de uitzonderlijke kans om een repetitie bij te wonen van Beat Love Oracle. Dit kwartet staat onder leiding van Frank Nuyts, de Composer in Residence van KADE Podiumkunsten. Nuyts en de andere muzikanten zullen hun unieke ensemble en hun muziek toelichten en zullen vragen van het publiek beantwoorden. Het wordt dus een muzikale repetitie met gesproken intermezzi, of vice versa. Een buitengewoon gebeuren dat je niet wil missen! Als je meer te weten wil komen over de Composer in Residence Frank Nuyts kan je surfen naar www.deinze.be/composer-in-residence-frank-nuyts.

Beat Love Oracle

Op zondag 24 februari kan je Beat Love Oracle in volle glorie aan het werk zien. We sluiten het weekend namelijk af met een Borrel-Nootjesconcert in Zaal de Rekkelinge. Dit derde concert van het zestiende seizoen wordt verzorgd door Beat Love Oracle. Stop je bij een trio bestaande uit saxofoon, bas en drums een marimba, dan krijg je een kwartet dat tot geen enkel genre behoort. Dit levert een nieuwe vrijheid op, de vrijheid om zelf nieuwe regels te bepalen. Kom deze nieuwe vrijheden zelf ontdekken en geniet achteraf traditiegetrouw van een drankje aangeboden door het stadsbestuur van Deinze.

Info

KADE Podiumkunsten, Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze, Tel. 09 381 96 40
[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...