Alex Agnew komt op 25 en 26 oktober naar ons nieuw cultuurcentrum Leietheater

De kop is er af, de eerste comedian die sportpaleizen vol speelde komt naar ons nieuw cultuurcentrum Leietheater. Alex Agnew zal er zijn nieuwe theatershow ‘Be careful what you wish for’ spelen voor een Deins publiek.

Op vrijdag 25 oktober en zaterdag 26 oktober is ‘den Alex’ in Deinze, hij heeft 2 maand geleden nog een try-out gedaan in Machelen en deze werd uitstekend onthaald. De tickets voor zijn show in Deinze zijn nog niet beschikbaar maar wie wil nu niet naar deze artiest komen kijken.

Aanstippen, noteren, dateren en vooral DeinzeOnline blijven volgen voor updates over tickets.

https://www.deinze.be/leietheater

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...