Dj-sets en kunst in voormalig schoolgebouw

Na een eerste zomereditie in het Kaandelpark van Deinze, volgt er een kleinere en exclusievere editie onder de noemer ‘Kraft collective invites Jazzdee & Kuryakin’. Meer zelfs, Kraft collective neemt voor de eerste keer intrek in zijn nieuwe locatie: een voormalig schoolgebouw in het centrum van Deinze.

Kraft collective neemt zijn rol als showcase evenement terug op, het wil een plaats creëren in een muzikaal elektronische en artistieke sfeer. Ze creëren een  broedplaats waar de kruisbestuiving vorm krijgt tussen elektronische muziek en beeldende kunst.

Dj’s Jazzdee en Kuryakin komen platen draaien. Na wat opzoekingswerk zal je leren dat beide namen aan het deurtje aan het kloppen zijn om op nationaal vlak enige naam en faam te maken. Dit omdat ze beiden bekend staan voor hun uitmuntende eclectische, toch heel dansbare platenkeuze.

Dit feestconcept zal voor de eerste keer doorgaan in een voormalig schoolgebouw in het centrum van Deinze. Het oude schoolgebouw kennen we momenteel vooral als de plaats waar ‘Platvvorm’ zijn creatief nest bouwde.

Samenwerking met Mudel

Voor het artistieke luik is er elke editie een ‘artist in residence’, ditmaal is dat Simon Verheylesonne. Enkele maanden geleden toonde hij nog werken in Bozar (Brussel), nu krijgt hij de uitdaging om een artistieke interventie vorm te geven in het gebouw waar het feestconcept zal doorgaan. Mudel, Simon Verheylesonne en Kraft collective zullen een samenwerking aangaan om deze installatie van Simon vorm te geven.

Daarnaast zal aan de ingang van het gebouw Samira Ataei nog wat meer verwondering creëren door haar intrigerende schrijfsels.

Exclusief

Zij die er graag bij willen zijn, zullen snel moeten zijn! De ruimte waar het feestje doorgaat is niet groot, om iedereen die binnen zit voldoende ruimte te bieden is er een maximum capaciteit van 100 bezoekers. Tickets worden alleen de avond zelf verkocht voor €5, de deuren gaan open om 22u en sluiten wanneer de zaal vol is. Je kan het voormalig schoolgebouw terugvinden via de parking links naast het kerkhof van Deinze (adres: Neerleie 2, 9800 Deinze).  

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...