DeinzeOnline

Planten ruilen in Deinze

Plantenliefhebbers, het is zover! Eindelijk is er een platform waarop je je eigen plantjes of zelf-gewortelde stekjes kan ruilen voor een nieuw exemplaar.

Het heeft even geduurd, maar sinds vandaag is “Planten ruilen Deinze” een feit. In Gent sloeg dit interessante concept al langer aan, maar de afstand weerhield velen ervan om ook effectief te ruilen. men hoopt nu in Deinze op een minstens even bloeiende community, waar mensen naast het ruilen van plantjes, stekjes en zaden, ook terecht kunnen met vragen over (onderhoud van) je planten, genezen van een plantenziekte, maar even goed voor het ruilen van een mooie pot om deze plant in te herbergen! Kamerplanten staan centraal, maar ruilen staat vrij.

Tot snel op de facebook groep “Planten ruilen Deinze” waar je gratis jullie kamerplanten en toebehoren kan ruilen!

Filip Van Buyssel is plantenliefhebber en oprichter van de facebook groep Planten ruilen in Deinze