Inschrijvingen standhouders Jobbeurs Deinze 2019

De ondernemerskoepel Deinze Industrie organiseert opnieuw op woensdag 8 mei 2019 voor alle bedrijven van Deinze en de regio een jobbeurs.  De Jobbeurs Deinze 2018 zorgde voor diverse bedrijven voor onmiddellijke invulling van meerdere vacatures.

De Jobbeurs Deinze 2019 richt zich zowel naar werkenden als niet-werkenden,  als naar studenten en scholieren.  De beurs richt zich naar alle sectoren, zowel voor bedienden als arbeiders.  Ook vakantiejobs worden aangeboden. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops over ‘hoe solliciteren’ en kunnen raad vragen aan een sollicitatiecoach over hun CV.
De beurs gaat door in de Rekkelinge (Desiré Delcroixstraat 1A in Deinze) en gaat open voor het publiek om 14.30u. Rond 20u sluiten de deuren. De Jobbeurs Deinze 2019 wordt in de maand april 2019 ruim gecommuniceerd via verschillende kanalen.

Van 13u tot 14u is er een lunch-netwerkmoment voor standhouders/ondernemers met twee korte info-momenten over HR. Om 19u is er een algemeen netwerkmoment voor alle bedrijven in Deinze en regio. Dit alles gaat door in de zaal de Rekkelinge in Deinze.

INSCHRIJVEN STANDHOUDERS
U zoekt medewerkers en u wil uw bedrijf promoten op de de Jobbeurs Deinze 2019?
Er wordt voor een standruimte van 10m² gezorgd met alle praktische voorzieningen.  Schrijf u NU in (graag zo snel mogelijk, finaal 25/2/2019) via [email protected] en u ontvangt een draaiboek met de verdere praktische afspraken. Maximaal 30 bedrijven kunnen zich inschrijven. Voor meer informatie bel 0497 480 657.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...