Nieuwjaarsreceptie BIN Penneman

Traditioneel hielden de buren van BIN Penneman de laatste zondag van januari hun jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor onze aangesloten leden van de BIN-Penneman.

Niet alleen de inwoners van de Pennemanstraat in Astene zijn hierbij betrokken, maar ook de aanpalende buren uit de Pontstraat en Beekstraat. Greta en Frans van het voormalige buurtwinkeltje “Pennemandje” stelden weer hun accommodatie ter beschikking om de koude te trotseren. In hun warme ruimte konden ze toasten op een voorspoedig en gezond 2019.

Als toemaatje hadden ze het genoegen om als eersten onze nieuwe wijkagente hierbij te kunnen betrekken, Patricia Dhuyvetter, die sinds 1 januari deze taak voor Astene toegewezen kreeg. Eenmaal de sneeuw en de winterkoude is weggedreven kunnen we dan beginnen werk maken van onze zomeractiviteit, een wijkfeest met muzikaal optreden van ‘The Rickwils’ op zaterdag 30 augustus 2019.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...