Solidariteitstocht t.v.v. het ziekenhuis in Kasongo-Lunda

Wist je dat Congolese vrouwen elke dag opnieuw, soms uren te voet water halen? Wist je dat mama’s die moeten bevallen vaak urenlang moeten stappen om bij complicaties in het ziekenhuis te bevallen ?

Daarom, én omdat ze onze hulp en steun hard nodig hebben, willen we graag  op zaterdag 16 maart een tocht organiseren ten voordele van ons partnerziekenhuis in  Kasongo-Lunda.  Een dag te midden van de Vasten en dus een moment bij uitstek om onze solidariteit met onze collega’s en patiënten in Kasongo Lunda te tonen. Inschrijven voor 8 maart 2019.

We hopen met heel ons hart dat we net voor het begin van de lente samen met velen onze stapschoenen kunnen aanbinden. Laten we via deze uitdaging, met vereende spier– en wilskracht, een baken van solidariteit zijn met het Zuiden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...