Vernieuwing fietspaden N43

Vanaf 25 maart vernieuwt de aannemer van Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) de fietspaden langs de N43 van de Dorpsstraat nr. 40 tot net voorbij de Beekstraat te Astene. In totaal wordt 4 km fietspad vernieuwd. De werken duren nog tot de paasvakantie.

De werken werden reeds eerder aangekondigd samen met het plaatsen van de verkeerslichten aan de Pontstraat, maar zullen nu na deze werken uitgevoerd worden.
Vanaf deze week verbetert de aannemer de afwatering langs de N43. Aansluitend op deze afwateringswerken, start hij met de vernieuwing van 4km fietspaden langs de Dorpsstraat/Emiel Clauslaan (N43). Het verkeer op de N43 rijdt over versmalde rijstroken. De werken aan het fietspad duren tot de paasvakantie.
Het verkeer in beide richtingen blijft mogelijk langs de werfzone. Tijdens de afwateringswerken kunnen voetgangers en fietsers met hun fiets aan de hand langs de werkzone. Tijdens de werken aan het fietspad krijgt het fietsverkeer een omleiding.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...