Record opkomst op TTC Palaestra tafeltennis tornooi

Afgelopen weekend vond de 2de editie plaats van het Open Deinze pingpongtornooi georganiseerd door TTC Palaestra. Met meer dan 200 inschrijvingen en spelers uit niet alleen heel Vlaanderen maar ook van boven de taalgrens en een Nederlandse delegatie, was dit het grootste tafeltennistornooi van Oost-Vlaanderen. Zowel recreanten als competitiespelers, jeugd t.e.m. veteranen speelden in 10 verschillende reeksen in totaal meer dan 500 wedstrijden in sportcomplex Palaestra.

In de elitereeks ging de overwinning naar Marijn Waeyenbergh, een speler van Meteor Oudenaarde. Hij versloeg in de finale het jeugdig Gentse talent Anwar Koua (TTC Rooigem). Bij de allerjongsten (miniemen) was de overwinning voor thuisspeler Siebe Verschelden (TTC Palaestra) die het haalde van Nand Vynckier (TTC Wielsbeke-Leieland). Bij de oudere jeugd was de winst voor Sven Demol (TTC Rooigem) in de finale tegen Tom De Clercq (TTC Melsele). Lars De Nul van TTC Zele was de sterkste senior, voor Daan De Mulder van TTC Erembodegem. De seniorenreeks werd gewonnen door Carl Versteden (TTC Brugge) door in de finale Geert Van Nieuwenhysen (TTC Ninove) te verslaan.

In totaal namen tafeltennissers uit meer dan 40 verschillende clubs deel. In een recreantenreeks kwamen ook niet bij een club aangesloten liefhebbers aan bod. Zij kunnen, net zoals iedereen die interesse heeft om eens een balletje te slaan, terecht bij TTC Palaestra Deinze voor een gratis proeftraining : elke dinsdag- en donderdagavond voor de volwassenen, en op woensdag en zondag voor de jeugd. Meer info op www.ttcpalaestra.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...