Snoeiles te Deinze

Snoeien is geen eenvoudige klus maar is wel belangrijk om de fruitboom een mooie vorm te geven. Ook om de productie van sterke, gezonde vruchten te bevorderen. Tijdens deze les door VELT-lesgever Wouter Demey krijg je de nodige praktische informatie zodat je zelf aan de slag kan om je eigen bomen te snoeien.

Eerst is er een klein stukje informatie binnen en nadien trekken ze naar de hoogstamboomgaard in het Martinuspark. Achteraf is er een gratis drankje. Je mag gerust zelf snoeischaar meebrengen om te oefenen. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Wanneer: zondag 17 maart 2019 vanaf 9u30
Waar: KSA-lokaal Deinze, Antoon Van Paryspad 1, 9800 Deinze
Inkom: leden VELT: 3 euro (niet-leden: 5 euro), drankje inbegrepen.

Dit is een samenwerking tussen Milieufront omer Wattez en VELT-leieland

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...