B&B ’t Meesterhof

Viersterren B&B ’t Meesterhof in Deinze verwelkomt je graag voor een weekendje weg met het gezin, een zakelijk verblijf of een citytrip in eigen land. Deze bed and breakfast beschikt over vijf ruime, moderne kamers, een grote tuin en boomgaard, kidscorner en een mooie ontbijt- en ontspanningsruimte. In de landelijke omgeving vind je talrijke fiets- en wandelroutes, waterrecreatie en mooie bezienswaardigheden. 

B&B ’t Meesterhof in Deinze is een authentiek gerenoveerde hoeve met alle luxe en comfort. Toerisme Vlaanderen erkende deze bed and breakfast niet voor niets met vier sterren. Dankzij de landelijke omgeving en de centrale ligging tussen Gent en Kortrijk komen zowel natuurliefhebbers als cultuurzoekers aan hun trekken.

Verken de Leiestreek en kom na een leuke uitstap thuis in één van de vijf ruime, moderne kamers met boxspring. Of geniet nog even na in de grote tuin met verschillende ontspanningshoekjes. Deze kindvriendelijke b&b beschikt bovendien over een speeltuin en afzonderlijke kidscorner. Perfect voor een weekendje weg met de kinderen. Na een zalige nacht schuif je aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet, vers bereid met de beste streekproducten door gastvrouw Ingrid.

Meer info zie https://www.meesterhof.be/nl/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...