Gratis tips voor magische momenten

Mensen vieren graag de memorabele momenten van het leven. Niet enkel met een feest maar ook een moment van zingeving. Maar hoe pak je dat aan als je hiervoor niet naar de kerk wil? Woorden van Eva biedt een alternatief met persoonlijke en unieke ceremonies. Deze week lanceerde ze ook een gratis inspiratieboekje, vol tips en een handige checklist voor je ceremonie. Je leest erin hoe je die memorabele momenten kan aanpakken of wat je kan doen om er echt een magisch moment van te maken. Zo eentje dat nog lang blijft nazinderen. Je kan het boekje downloaden op www.woordenvaneva.be

Vier jij dit jaar een mijlpaal in je leven? Een geboorte, een huwelijk, een jubileum, een afscheid? Vroeger vierden we die traditiegetrouw in de kerk maar die traditie gaat eruit. Mensen hebben geen voeling meer met de kerk of het geloof. Hoe pak je die mijlpalen dan wel aan? Een persoonlijke ceremonie zorgt voor magie op zo’n dag. Een bijzonder moment en een blijvende herinnering. 

Hoe doe je dat, zo’n ceremonie? Hoe lang moet dat duren, wie laten we spreken en waarover, hoe zit het met muziek. Er komt heel wat kijken bij de uitwerking van een magisch moment. Daarom schreef Woorden van Eva een inspiratieboekje, met tips en een handige checklist voor je ceremonie. Of je kan Eva ook gewoon inhuren natuurlijk. Als professioneel verhalenverteller luistert ze naar jouw verhaal en tovert ze het om in een unieke ceremonie. Uitbundig of intiem. Met humor en symboliek. Luchtig en niet melig.

Eva Germeys, die al 15 jaar in Deinze woont,  is het gezicht achter Woorden van Eva. Na 15 jaar werken in de socio-culturele sector, richtte ze drie jaar geleden haar eigen bedrijfje op. Daarmee wil ze mensen helpen om hun verhaal te vertellen. Want verhalen vertellen, dat is wat ze het liefst doet. 
Dit vertelt ze er zelf over: ‘Magische herinneringen creëren, dat is wat ik doe. Met persoonlijke ceremonies, voor welke gebeurtenis dan ook. Groot of klein. Uitbundig of intiem. Met een lach en een traan. Jij bepaalt hoe het eruit ziet, ik help je de woorden te vinden. Ik luister naar jouw verhaal en tover het om in een fijne ceremonie.’

Meer info vind je op www.woordenvaneva.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...