Pralinja bestaat 1 jaar en viert een maand lang feest

Op 17 april 2019 is het precies 1 jaar geleden dat de deuren van Pralinja voor het eerst open gingen voor het grote publiek. Een gelegenheid die ze niet zomaar willen laten voorbijgaan. Daarom organiseren ze op 5, 6 en 7 april een feestweekend met gratis paaseitjes voor alle klanten. Later in april is er het paasweekend. Klanten kunnen dan bij hen terecht voor de beste paaseieren en geschenken van Deinze en omstreken. De feestmaand sluiten we af met een actie ten voordele van het kinderkankerfonds (Time Evenement) in samenwerking met Dansstudio Kadanz, Parents For Mozaïek en Deinze Winkelstad. Op zaterdag 27 april kan iedereen genieten van hun ‘levende etalage’. (http://www.timedeinze.be/)

  • Kwalitatieve koffie- en theemerken.
  • Unieke geschenken en geschenkmanden, ook voor bedrijven
  • Persoonlijke bediening en advies op maat
  • Gezellige koffiehoek en unieke lounge in een oude bankkluis
  • Voornamelijk lokale producten
  • Gelegen in een straat die een sterke heropleving kent in Deinze

Pralinja is een chocolade- en geschenkwinkel in hartje Deinze. Officieel verdeler van Valentino chocolade, met alle vertrouwde Belgische specialiteiten – van chocolade beeldjes en verrassende geschenken voor elke gelegenheid tot een ruime keuze aan handgeselecteerde en professioneel verpakte pralines.

Valentino staat voor een breed assortiment aan ambachtelijke pralines. Onze mooi gevulde, 10 meter lange toog, bevat ook suikervrije, glutenvrije, lactosevrije en veganistische variëteiten.

Meer dan chocolaatjes…

Pralinja wil in Deinze DE referentie zijn voor unieke en verrassende geschenken. Hiervoor wordt zoveel mogelijk gekeken naar lokale partners zoals koffie van Café Gusta (Oudenaarde), Den oude Advocaat (Waregem), confituur en likeur van ‘De vierhoekhoeve’ Gijzenzele, …

Verder kan je bij Pralinja terecht voor een uitgebreide selectie (meer dan 50 soorten) van o.a. zwarte, groene, witte, kruiden en vruchtenthee en in allerlei smaken (het beschikbare assortiment varieert volgens het seizoen zodat er regelmatig nieuwe smaken verkrijgbaar zijn) en decoratie artikelen.

En nog een bijzondere aanbieding: Pralinja verkoopt als enige winkel de eigen gemaakte kaarsen en kleicreaties van Zonnehoeve, een zorg-wooncentrum in Eke/Nazareth. Zo steunen we samen het voortbestaan van deze instelling.

Heeft Pralinja niet wat u zoekt, vraag ernaar en ze proberen het voor u te vinden.

Goed om te weten:
Openingsuren:
ma 14u – 17u30, di-za 9.30-18.00, Zo gesloten (open iedere eerste zondag van de maand van 13u30 tot 17u30) Zo 07/04 open van 11 tot 17u30
Contact:Anja Stevens, uw smaakconsulente van dienst
Tolpoortstraat 55, 9800 Deinze

Find us online: Pralinja.be
Like us on Facebook: facebook.com/pralinja

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...