ÉCLECTIQUE de nieuwe Sportac’86 show

De ultieme beheersing en doorzetting gekoppeld aan een ontzagwekkende arbeidsethos, 3 van de kernkwaliteiten waarmee Sportac‘86 wereldwijd successen heeft geoogst. Sportac‘86 is een begrip. Een ronkende naam die staat als een huis in gymnastiekkringen en ver daarbuiten. Doorheen meer dan 3 decennia wisten haar trotse leden en coaches steevast grootse successen te behalen. Een staaltje van professionele continuïteit dat zijn weerga niet kent omdat in deze club iedereen een rol speelt in de bijdrage tot dit prachtig verhaal.

Een verhaal dat zich nog steeds afspeelt op topniveau in 5 verschillende disciplines: acrobatische gymnastiek, artistieke gymnastiek heren, rope skipping, tumbling en trampoline. De ontbolstering van zoveel talent vindt nog steeds plaats in de Palaestra te Deinze. Met 5 vestigingen te Deinze, Machelen, De Pinte, Sint-Martens-Latem en Ronse wordt hun kweekvijver steeds groter. Sportac‘86 is een fiere club!

Die fierheid willen ze op driejaarlijkse basis graag tot uiting brengen. Wervelende turnspektakelshows brachten menig toeschouwer in vervoering met in het recente verleden (2016) Kobato dat alle verwachtingen overtrof met meer dan 5000 bezoekers!

ÉCLECTIQUE is de naam die wordt gedragen door hun gloednieuwe show. Beleef het verhaal van Calypso wanneer je op een betoverend eiland wordt overweldigd door schatten van onbevattelijke schoonheid. Een eindeloos verlangen naar die ene nacht in het jaar waarin de maan zichtbaar is, doen haar steeds opnieuw hunkeren naar het hemelse licht.

Een representatie van de atleet die in een zoektocht naar legendarische prestaties er alles voor over heeft om met vallen en opstaan zijn talent te verzilveren als de tijd daartoe gekomen is.

SEEK THE LIGHT – EMBRACE THE FUTURE

Een voorstelling waarin de symbiose van livemuziek, sublieme kostuums en superieur klank- en lichtspel de toeschouwer doet wegdromen.

Voor de uitvoering van dit optreden staan meer dan 600 gymnasten (waarvan 140 in competitie), trainers en meer dan 200 vrijwilligers te popelen om het beste van zichzelf te geven.

Surf snel naar onze website www.eclectique.be voor praktische informatie of bestel meteen uw tickets op tickets.eclectique.be!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...