Wat het stadsbestuur niet vertelde bij het omkeren van de rijrichting Tolpoortstraat.

1 april is voor ons ook altijd leuk!

Vandaag werd bekend dat na het aankopen van het leegstaande winkelpand in de tolpoortstraat, het omkeren van de rijrichting Tolpoortstraat, nog een derde plan is om de Tolpoortstraat verder te versterken.

Voortaan zal de woensdagmarkt niet meer doorgaan op de markt, maar in de Tolpoortstraat. Dit kan gemakkelijk gerealiseerd worden, gezien het feit dat met het omkeren van de rijrichting, het doorgaand verkeer reeds weg zal zijn in de Tolpoortstraat.

Bij de heraanleg van de markt zo’n 8 jaren geleden, is reeds gebleken dat de woensdagmarkt niet echt gebonden is aan het marktplein zelf, maar gerust als ideale trekker kan dienen om nog meer volk naar de Tolpoortstraat te trekken.

Voortaan gaan we dus op woensdag naar de Tolpoortmarkt. Een win-win situatie voor iedereen vernamen we op het stadsbestuur.

En de vrije plaats op de markt, kan meteen dienen om zo dichtbij mogelijk bij de Tolpoortstraat te parkeren met de wagen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...