Freija & Wouter op sp.a lijsten bij verkiezingen van 26 mei

Voor de verkiezingen van 26 mei stuurt sp.a Deinze twee van haar kopstukken opnieuw het veld in. Voorzitter Wouter De Schepper en gemeenteraadslid Freija Dhondt steunen de lijsten voor sp.a en zullen de komende weken hard campagne voeren om de Deinzenaren en andere Oost-Vlamingen te overtuigen van het warme en sterke programma van de Vlaamse socialisten. 

Op de achtste plaats van de Oost-Vlaamse sp.a lijst voor het Vlaams parlement vinden we Wouter De Schepper terug. De Schepper is voorzitter van de lokale afdeling en intussen niet meer aan zijn proefstuk toe. Hij nam deel aan de lokale verkiezingen van 2012 en 2018 en aan de bovenlokale verkiezingen van 2014. Hij timmerde de afgelopen periode hard aan de nieuwe uitgebreide afdeling die er kwam na de fusie tussen Deinze en Nevele. Binnen de partij is hij zowel lokaal als op provinciaal niveau intussen een vaste waarde geworden. Wouter valt op door zijn kritische blik en zijn grote werkkracht, niet alleen binnen de lokale afdeling maar ook in de culturele vereniging Curieus en het buurtcomité Nieuwgoed.

Gemeenteraadslid Freija Dhondt versterkt de Oost-Vlaamse Kamerlijst vanop de zesde plaats. Tijdens de voorbije gemeenteraadsverkiezingen werd ze opnieuw verkozen als raadslid, waardoor ze ondanks haar 30-jarige leeftijd al ruim 12 jaar lokale politieke ervaring kan voorleggen. Ook op bovenlokaal vlak verdiende Freija al haar strepen met verschillende verkiezingsdeelnames en haar mandaat als provincieraadslid. Haar positivisme, rechtvaardigheidsgevoel en sterk geloof in samenwerken zorgen er voor dat Freija zowel binnen als buiten de partijgrenzen een gewaardeerde politica is.

De komende verkiezingen gaan voor sp.a over 3 zaken: Zekerheid op een goed inkomen en betaalbare facturen. Zekerheid op een goed pensioen. En zekerheid op de beste zorg die er nodig is.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...