Open Deinze met vernieuwde ploeg klaar voor de toekomst!

Open Deinze stelde begin dit jaar haar nieuwe voorzitter Axel Dobbelaere aan en die zat de afgelopen maanden niet stil. De gemotiveerde ploeg maakt sinds januari deel uit van de meerderheid met 2 leden in de BCSD, 8 gemeenteraadsleden, waarvan 3 schepenen (Norbert de Mey, Bruno Dhaenens en Filip Vervaeke) en de voorzitter van de gemeenteraad (Sofie Dhondt). Achter deze ploeg staat een sterk, vernieuwd bestuur.

Foto: Jeroen Roozendaal

“Samen met de start van de legislatuur, organiseerden we een nieuwe bestuursverkiezing. Het nieuwe bestuur bestaat uit maar liefst 36 enthousiaste en geëngageerde nieuwe deinzenaars met vertegenwoordigers in alle deelgemeenten.” kondigt Axel trots aan. Alain Vylders werd verkozen als ondervoorzitter van Open Deinze. “Ik geloof 100% in de visie van Open Deinze en haar ploeg, een visie die ik wil uitwerken en uitdragen. We hebben grote uitdagingen voor de boeg.”

Voorzitter Axel Dobbelaere sluit aan: “De ambitie van Open Deinze is groot, de fusie tussen Nevele en Deinze is voor alle beleidsmakers een uitdaging. Wij gaan niet voor het beste van de twee gemeentes, maar status quo is niet aan ons besteed. Wij gaan voor beter, Open Deinze gaat voor goud.”

Dat is ook de mening van 1e schepen Norbert De Mey: “Onze stad moet de deelgemeenten verbinden, maar tegelijk het beste zijn voor elke deelgemeente. In elke deelgemeente hebben we onze sterktes en onze zwaktes. We moeten die sterktes uitbreiden en delen, en de zwaktes aanpakken met een efficiënt en duurzaam beleid, waar de burger en zijn omgeving altijd centraal staat.”

Het bestuur van Open Deinze bestaat uit 36, verdeeld in verschillende comités en een dagelijks bestuur. Het dagelijks bestuur van Open Deinze bestaat uit Axel Dobbelaere (voorzitter), Alain Vylders (ondervoorzitter), Luc Moerman (secretaris), Filip Vervaeke (penningmeester), Tess Minnens (fractieleider), Karen Van De Weghe (communicatieverantwoordelijke), Lien Lambrecht (feestverantwoordelijke).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...