Voorjaarsconcert Harmonieorkest Deinze

op zaterdagavond 27 april 2019 houdt het Koninklijk Harmonieorkest Deinze het voorjaarsconcert “Harmonieorkest Deinze in Concert”. 

Kaarten kunnen besteld worden via de website www.harmonieorkestdeinze.be. 45 muzikanten van alle leeftijden uit Deinze en omstreken die het allerbeste van zichzelf geven voor u na een maandenlange voorbereiding waarbij telkenmale grenzen worden verlegd, dat mag je niet missen!

Het Harmonieorkest Deinze olv dirigent Kenny Van Heuverswijn brengt u een afwisselend programma met zowel originele muziek voor harmonieorkest als filmmuziek en lichte muziek. Muzikale verrassingen zullen niet ontbreken. De presentatie is in goeie handen van Christine Stroobandt.

Waar? Buurtcentrum De Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1A, 9800 Deinze

Wanneer? Zaterdag 27 april 2019 om 20u, deuren 19u30

Prijs 12 EUR (vvk) / 15 EUR (add) / Gratis voor -12j. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...