De zoektocht naar mijn grootvader Roger D.

Onderstaand bericht kregen we door via onze insturen pagina van Kimberly van Doorn

Kimberly: “Ik ben intussen al 1 jaar bezig aan een stamboom van mijn familie, dit omdat ik nooit veel familieleden ontmoet heb en enorm curieus was om te weten waar ik vandaan kwam. In een zoektocht naar je stamboom kon je zowel leuke als minder leuke dingen te weten, maar dat heb ik er voor over. Ook de medische erfelijke aandoeningen zijn wel handig te weten voor jezelf en nakomelingen.”

Kimberly: “Het is een wilde gok, maar ik wil het toch via deze weg proberen. Betreft de regio West-Vlaanderen, Deinze, Gottem, Kortrijk en naaste omgeving. Ik ben op zoek naar mijn grootvader langs vaderskant.

De man in kwestie draagt de naam Roger Descamp/Descamps/Deschamps meerdere schrijfwijzen mogelijk, mijn oudoom kon zich de schrijfwijze van de familienaam niet meer herinneren. Helaas kan mijn grootmoeder me niets meer over hem vertellen, zij is al enkele jaren overleden. Mijn vader heeft zijn eigen vader nooit ontmoet en weet dus ook van niets. Hij zou ongeveer in de jaren 1930-1940 geboren kunnen zijn. Mijn grootmoeder zelf is namelijk geboren in het jaar 1940, haar naam was Leona Juliana Missiaen.

De man die ik zoek woonde in Gottem (Deinze) West-Vlaanderen ten tijde dat mijn grootmoeder hem opzocht en van hem zwanger geworden is.
HIj is ten tijde (+/- 1961) of kort daarna van de geboorte van mijn vader naar omgeving Kortrijk verhuisd.
Hij zou volgens mijn oudoom al 3-4 kinderen hebben uit een eerder huwelijk waarvan de vrouw op dat moment al overleden zou zijn. 3 zoons en 1 dochter meende mijn oudoom zich te herinneren.
De bijgevoegde foto betreft mijn grootmoeder. Ik hoop dat dit bericht en deze foto de nakomelingen van Roger Descamps bereikt en dat zij me contacteren als ze mijn grootmoeder herkennen. Alvast aan iedereen bedankt voor de moeite en het delen”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...