Met meer dan 6000 Instagram volgers zijn we de grootste van de regio

Instagram bestaat bijna 9 jaar en is niet meer weg te denken als APP op een smartphone, wie zijn foto’s wil tonen aan de wereld heeft een Instagram account om zo zijn persoonlijke foto’s of foto’s van zijn zaak te tonen.

Wij sprongen destijds op de kar en wilden met onze account de schoonheid van onze regio tonen, en met succes!

Met net de kaap van 6000 volgers gehaald mogen we spreken van een klein succes voor Deinzeonline. Met een gemiddelde van 350 likes per foto en +2000 views op onze instagram stories zijn dit mooie cijfers, waar we best trots op zijn.

Wie zegt dat onze regio niks te bieden heeft moet maar eens kijken naar onze ruime foto gallerij op Instagram account
https://www.instagram.com/deinzeonline/

Trouwens dit was onze eerste foto

Heb je tips of zelf enkele leuke foto’s, of weet je het perfecte plaatsje zijn voor de perfecte foto. Laat het ons weten en wie weet staat er binnenkort een foto van uw verborgen plaatsje in onze regio op onze Instagram pagina.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...