Onderhoudswerken aan Biebuyckstraat (N437) in Deinze vanaf 13 mei

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) start op maandag 13 mei met asfalteringswerken op de Biebuyckstraat (N437) in Deinze (Nevele). Voor een beter wegcomfort wordt het wegdek en de fietspaden heraangelegd in asfalt. De Biebuckstraat gaat volledig dicht tijdens de werken. Het verkeer volgt een omleiding in beide richtingen. De werken zijn weersafhankelijk en duren tot 26 mei.

Asfaltwerken vanaf 13 mei

De werfzone loopt vanaf het kruispunt met de Landegemstraat tot aan de Steenputstraat. Ruim 1 km wegdek wordt vernieuwd in asfalt voor een beter wegcomfort. Ook de fietspaden krijgen een nieuwe asfaltlaag. De werken starten op maandag 13 mei en zullen 2 weken duren. 

Verkeerssituatie

De Biebuyckstraat (N437) gaat dicht vanaf de Landegemstraat tot de Steenputstraat. Het verkeer rijdt om in de beide richtingen via de Landegemstraat, Vosselarestraat, Stationsstraat, Veldestraat, Diepestraat (N461), Hansbekestraat en de Merendreestraat terug op de N437. Het kruispunt van de Biebuyckstraat met de Landegemstraat wordt uitgevoerd in twee fasen. Het kruispunt blijft open maar wordt geregeld met tijdelijke verkeerslichten. Voetgangers kunnen langs de werfzone en ook de fietsers met de fiets aan de hand kunnen langs de werfzone.  

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...