Dansstudio KADANZ start met musical.

Dansstudio KaDanz, gelegen in Astene, breidt vanaf september 2019 haar aanbod uit met musical!

Musical leeft momenteel enorm onder kinderen en jongeren. Dit ondermeer door #LikeMe en de Ketnet musical Troep!. Kinderen en jongeren die de musicalkriebel te pakken hebben, kunnen zich dus vanaf september 2019 al dansend, zingend en acterend uitleven in de lessen musical. Tijdens deze lessen worden zangtechniek, drama en dans gecombineerd en vormen een theatraal geheel. Thomas Van Acker zal binnen Dansstudio KaDanz instaan voor de musical lessen. Thomas studeerde musical aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en speelde reeds mee in verschillende musicals.

Zin in een voorsmaakje? Kom dan tijdens één van de opendeurdagen op zondag 23 juni 2019 of 8 september 2019 om 16u een gratis proefles Musical meevolgen in Dansstudio KaDanz Dansstudio KaDanz werd in september 2011 opgericht door Karen Houthooft en is uitgegroeid tot een bloeiende dans/yoga/pilatesschool met meer dan 350 mensen die wekelijks in de studio komen trainen. Kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en volwassenen kunnen er terecht voor een degelijke, kwalitatieve opleiding in dans (ballet, jazz, moderne dans, hiphop, breakdance), pilates, yoga en nu dus ook voor musical! Meer info op [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...