Derde Familiebivak in Kaandelpark

De jeugddienst van Deinze organiseert bij de start van de zomervakantie voor de derde maal een heuse ‘Familiebivak’ in samenwerking met speelplein Doekeewa. Deze kampeeractiviteit voor het hele gezin gaat door van vrijdagavond 28 juni tot zaterdagmorgen 29 juni in het Kaandelpark. Met de familiebivak wil de jeugddienst de start geven voor een zomer vol buitenspeelplezier in Deinze.

Familiebivak

Door de Familiebivak biedt de stad Deinze haar inwoners de mogelijkheid om met het hele gezin naar het Kaandelpark te trekken en daar in tenten te overnachten midden in de natuur. Op die manier kunnen families in hun eigen stad kennismaken met het avontuurlijke van kamperen en de frisse buitenwereld. Speelplein Doekeewa staat tijdens de familiebivak garant voor leuke randanimatie voor jong en oud.

Programma

Vrijdagavond zijn gezinnen vanaf 17 uur welkom in het Kaandelpark en kan er gestart worden met het opzetten van de tenten, terwijl speelplein Doekeewa randanimatie voorziet voor alle kinderen. Het is de bedoeling dat elk gezin een eigen tent, eigen slaapzakken en matjes meebrengt. Rond 18.30 uur verwent de jeugddienst alle kampeerders met een heerlijke maaltijd. Vanaf 20 uur wordt de avond afgesloten in een gezellige sfeer met vuurkorven, muziek en meezingers voor jong en oud. De bar en het terras van JC Brieljant blijven tot 22 uur open voor alle kampeerders.

Zaterdagochtend worden de kampeerders gewekt met vrolijke muziek en ochtendgymnastiek. Daarna is er een ontbijt voorzien met koffiekoeken, pistolets, warme chocomelk en koffie. Na het ontbijt is er nog tijd om gezellig een babbeltje met elkaar te slaan om dan af te sluiten en de tenten opnieuw af te breken.

De deelnameprijs voor dit weekend bedraagt € 8 per persoon. In de prijs zijn alle randanimatie, het avondeten op vrijdag en het ontbijt op zaterdag inbegrepen.

Hoe inschrijven?

Vooraf inschrijven en betalen voor de gezinskampeeractiviteit is verplicht. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Inschrijven kan via mail: [email protected] met vermelding van jouw naam en het aantal personen waarvoor je wenst in te schrijven. Daarnaast kan je ook online inschrijven en betalen via www.deinze.be/webshop. Je vindt de familiebivak terug in de webshop onder de rubriek ‘Jeugdactiviteiten’.

Info

Jeugddienst Deinze

Mouterijdreef 20, 9800 Deinze

09 381 86 61

[email protected]

www.deinze.be/jeugd

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...