Met zijn allen mee op TOURnee!

Op maandag 8 juli 2019 organiseren Radio Tequila en Driespoort Shopping Deinze een daguitstap naar het zesde Breydel Tourfeest.

Ga mee naar het zesde Breydel Tourfeest in de Champagnestreek in Frankrijk met Radio Tequila en Driespoort Shopping Deinze.  Een all-in-pakket zorgt voor een zorgeloze, sportieve en leuke dag! 

De dag na het startweekend in Brussel trekt de Tour de France Frankrijk in.  De derde etappe start in Binche en komt aan in Epernay.  Op 30km van de aankomst passeert de Tour in het champagnedorp Damery, de plaats waar in 2019 het Breydel Tourfeest doorgaat.

Het is een all-in-pakket voor € 69 per persoon en omvat transport met de bus, ontbijt, doortocht publiciteitskaravaan, live passage van de derde Tourrit, amusement met rockband Fox and the Bullocks, Studentenfanfare Ghendt en dj Kristof.  De kroon op het arrangement is de lekkere Breydel maaltijd, vers gemaakt in de legendarische Breydel reuzegrote pan met verse frietjes. ’s Avonds is er ook een Breydel broodje voorzien. 

PRIJS EN INSCHRIJVEN

Slechts € 69 ALL-IN! Voor een ganse dag eten (ontbijt, Breydelmaaltijd ’s middags, Breydelbroodje ’s avonds), drinken, amusement en transport! In deze prijs zijn 6 drankjetons inclusief = 6 gewone dranken, waaronder ook Kwaremont bier!

Inschrijven kan tot en met 28 juni 2019 via [email protected] . Inschrijving is definitief bij overschrijving van € 69 per persoon op rekeningnummer BE63 2900 3770 2608 van ‘vzw Jongeren en Muziek, Deinze’ met vermelding: ‘Tourfeest2019’

Praktisch: zie www.driespoort.be  – www.radiotequila.be  voor het volledige programma.  Mailen naar [email protected]  voor 28 juni 2019 voor inschrijving.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...