Buitengewone basisschool de Veerboot maakte het mooiste plekje van Deinze proper

Het was juf Evi die ons vorige week een mail stuurde met een tof fotoverslag. Ze maakte met leerlingen van BuBaO De Veerboot in Astene het mooiste plekje van Deinze proper. Het materiaal kregen ze van Mooimakers én Stad Deinze. Het afval dat ze verzamelden viel gelukkig mee, vertelde Evi Vlaemynck.

De Veerboot, organiseert onderwijs voor kinderen met matige tot ernstige mentale beperkingen (TYPE 2), kinderen met gedrags- en of emotionele stoornissen (TYPE 3) en kinderen met autisme. De buitengewone basisschool is gelegen in de Pontstraat 45 in Astene, meer info vind je hier: https://www.deveerboot.be

Wij merken meer en meer dat Maaigemdijk op mooie zomerdagen er vuil bij ligt, probeer altijd een zak mee te nemen om uw vuil of iemand anders vuil terug mee te nemen. Alleen zo zal dit altijd het mooiste plekje van Deinze blijven !

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...