Avondwandeling langs het kanaal

Woensdag 24 juli gaat Natuurpunt op zoek naar wat de natuur in de Deinse kanaalzone zoal in petto heeft. Bij valavond wordt verzameld aan het VTI in de Leon Declercqstraat alwaar je langs de vaart en wegelingen doorheen de bossen wandelt.

Tijdens de wandeling gaat de zomerse dag over in een (zwoele) zomeravond; je hoort en ziet hoe veel dieren zich nu pas beginnen te roeren. Nachtvlinders vliegen uit en met hen uilen en vleermuizen. Gewapend met batdetectoren – om vleermuizen te herkennen – en met open oren en ogen geniet je van de natuurlijke avondrust.

Afspraak: 24/07/2019 van 20u30 tot 23u00

Locatie: VTI , Leon Declercqlaan, Deinze

Contact: Noël De Loof (09/386.21.43)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...