Deinze Industrie Teamtrophy zet jouw bedrijf sportief in de kijker!

Deinze Industrie organiseert een sportieve, laagdrempelige teambuilding namiddag voor bedrijven. Is uw bedrijf lid van Deinze Industrie (de Prijkels, Deinze Noord, Rond de Watertoren), schrijf uw medewerkers dan in voor een toffe namiddag op zaterdag 24 augustus 2019! Het doel is meer leren samenwerken, elkaar beter leren kennen en veel bewegen én uw bedrijf sportief in de kijker zetten.

Concept

Ook de familie mag mee! De sportieve teambuilding gaat immers door op de Brielmeersen op de outdoor terreinen van Teamadventure, dichtbij de speelweide en het prachtige dierenpark waar de kinderen tijdens het event zich kunnen amuseren. De teamtrophy wordt georganiseerd door onze partner Movemint. De diverse activiteiten gaan door in bedrijf-team verband, waarbij men het opneemt tegen collega bedrijven. Ontvangst om 14.30u.

Na de gezamenlijke warm up van alle sportieve (sub)teams door Ciska van de sportdienst Deinze, neemt teambuilding partner Movemint over. Het wordt een ludieke competitie waarbij bedrijven (sub)teams het tegen elkaar opnemen in allerlei proeven. U kan uw bedrijf inschrijven per team van 4-6 personen of kleinere bedrijven kunnen ook samen een team vormen. Misschien zijn er buren bedrijven die samen een straatteam inzetten? Of zijn er sportieve leveranciers die hun klanten ook sportief willen helpen en zo een team vormen?

Alle teamuitdagingen zijn af te leggen in teams van minimum 4 personen. Indien het team uit meer personen bestaat, kan er per proef onderling worden gewisseld. Alle challenges draaien rond samenwerken, communicatie en elkaar vertrouwen.
De superleuke activiteiten zijn:
Archery tag – Hindernissenparcours – Lasershooting – Team challenge tour – Vijverfun – Car challenge

Praktisch: parkeren kan op de parking naast het outdoor terrein – verkleden en douchen mogelijk in kleedkamers van AC Deinze vlakbij – familie kan supporteren en/of gezellig wandelen in de Brielmeersen.

Prijsuitreiking en hapje en drankje

De namiddag wordt afgesloten om 18u met een heuse prijsuitreiking op het podium en met een BBQ broodje en drankje op de Markt in Deinze. Op deze manier blijven we in de sportieve sfeer: om 19u start op de Markt o.a. de bedrijventriathlon. Dit is een 1/8 triathlon met aflossing. Misschien wil jouw team nog extra presteren? Of supporteren voor collega’s?. Meer informatie over de triathlon voor bedrijven vindt u via http://www.sportevents.eu/triathlonseries/nl/deinze/ .

In elk geval: op zaterdag 24 augustus 2019 kan je jouw bedrijf sportief in de kijker zetten!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...