Vrijdag 5 juli, derde editie van de quiz The Handles

Op 20 juli gaat het Europees Kampioenschap rope skipping voor teams door in Graz te Oostenrijk. Bij rope skipping club The Handles uit Deinze kon 1 team een selectie bemachtigen in de categorie vrouwen 15+. Om de reis en het verblijf te sponsoren, organiseert het meisjesteam een quiz.


Reeds 3 jaar steken de geselecteerde skippers zelf de handen uit de mouwen om een plezante quiz vol algemene kennisvraagjes te organiseren. De quiz gaat door in Viblo Leieland in Deinze (Kouter 93). Deuren openen om 19u30. De quiz start om 20u. Wie nog wil inschrijven, kan snel nog mailen naar [email protected]. Een team bestaat uit 4 of 5 personen. De kostprijs is 20 euro, ter plaatse te betalen, vrijdag 5 juli.

Facebook event quiz: https://www.facebook.com/events/2260643237541522/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...