Na een uitverkochte en succesvolle editie in 2018 kijkt Versele-Laga, fabrikant van kwalitatieve voedings- en verzorgingsmerkproducten voor prestatie- en huisdieren, al uit naar de 2e editie van de Versele-Laga Run. Het jaarlijkse loopevent is ondertussen een vaste waarde geworden in Deinze en gaat dit jaar door op zondag 6 oktober.

V.l.n.r: Els Van Acker (HR Manager Versele-Laga), Fernand Feys (Petegem Kermis), Thomas Van der Plaetsen (peter van de Versele-Laga Run), Frederic Boone (CEO Versele-Laga), Ellen Toye (Brand Manager Versele-Laga) en Nancy Van Enys (Event Coordinator Versele-Laga)

Extra uitdaging
We bieden dit jaar een extra uitdaging. Na de fusie tussen Deinze en Nevele telt Deinze nu 17 deelgemeentes, de keuze voor een extra parcours was dus snel gemaakt.

De deelnemers krijgen nu de keuze uit een parcours van 7 km, 11 km of 17 km. Het parcours van de Versele-Laga Run gaat langs rustige wegen door Deinze, over de Versele-brug, en door de fabriek van Versele-Laga.

Vernieuwd parcours

Back On Track-fonds

Een deel van de opbrengsten van het event gaat ook dit jaar naar het Back On Track-fonds van Thomas Van der Plaetsen, peter van de Versele-Laga Run.

Dit jaar zijn 25 ex-kankerpatiënten gestart met de Back On Track run challenge. Zij zullen 7 km lopen, een eerste mijlpaal in hun trainingsschema dat ze volgen om tegen het einde van het jaar 10 km te lopen.

Programma

Het startschot van de Run wordt gegeven aan de feesttent van Petegem Kermis in de Kastanjelaan.

De start is om 10.00 u. voor de lopers van de 11 en de 17 km. De lopers van de 7 km starten om 10.15 u.

Op het einde van de Run kan iedere deelnemer nog even napraten met een hapje en een drankje. De randanimatie bij start en einde is voorzien.

Deelnameprijs

De deelnemers van de 7 km betalen € 15.

De lopers van de 11 en de 17 km betalen € 20. Het parcours van de 11 en de 17 km loopt door het stadsbos. Daarvoor gaat € 1 naar het Agentschap voor Natuur en Bos.

Inbegrepen in de prijs:

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf vandaag.

De inschrijvingen sluiten af op vrijdag 4/10/2019

Voor meer info www.versele-laga-sport.be

Delen op: