Steracteur uit Lord Of The Rings te gast in Deinze op het grootste Belgische Fantasyfestival

Het weekend van 10 en 11 augustus gaat Elftopia voor de vierde maal door op het prachtige domein van het Kasteel van Ooidonk in Deinze. Elftopia is hét Fantasyfestival van België, waar niet alleen cosplayers en fantasyliefhebbers, maar ook gezinnen en kinderen naar hartenlust plezier kunnen maken! Elftopia is geen doorsneefestival, dat had u wel begrepen! Elftopia vertelt elk jaar opnieuw één groot verhaal om de fantasie van jong en oud te prikkelen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je in de wachtrij voor een lekkere mede of pint plots een echt ridderduel meemaakt of een échte zeemeermin een duikje ziet nemen in de grachten rond het kasteel. Je kan er trouwen in een space age setting of feesten met de kapitein in de Yellow Submarine. Echte vikings ontmoeten of leren schieten met pijl en boog. Kortom: er is voor ieder wat wils.

Ook dit jaar pakt Elftopia uit met bekende namen : John Rhys Davies, beter bekend als Gimli uit Lord Of The Rings zal dit jaar van de partij zijn. Velen zullen hem ook kennen voor zijn rol van Sallah, de beste vriend van Indiana Jones in de gelijknamige film of als Professor Maximillian Arturo in de hilarische sci fi serie Sliders! Ook Stanislav Yanevski, de enige echte Viktor Krum uit de Harry Potter films, zal aanwezig zijn op Elftopia. Het houdt echter niet op bij de aanwezigheid van deze bekende acteurs. Op Elftopia kan men rekenen op ongelofelijke experiences: Een rondleiding van het kasteel met John Rhys Daviesof een Wand Combat class met Stanislav Yanevski

En uiteraard kan muziek niet ontbreken op een festival als Elftopia! Op hun podia verwelkomen ze dit jaar Prima NoctaSeedSunfireA Bundle of Djoy en nog veel meer. Op het Elftopia Stage kan je trouwens ook Q&A’s met de acteurs meemaken, maar ook het ongelofelijke Costume Contest, waar alle cosplayers aan kunnen meedoen om te bepalen wie de béste cosplayer van Elftopia is. De Body Paint Catwalk en Mermaid Celine zullen ook hun verschijning op het Elftopia Stage doen en de traditionele Bake Off wedstrijd zal ook dit jaar niet mankeren. Nieuw dit jaar is het Alphabet Stage, waar je Slam poets, verhalenvertellers, karaoke en comedy kan meemaken. 

Kortom, Elftopia is een festival voor jong en oud, waar voor ieder wat wils is. 

Elftopia, 10 en 11 augustus 2019 aan Kasteel Ooidonk in Deinze, tickets en info op www.elftopia.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...