Deinze Industrie Teamtrophy 2019

Deinze Industrie organiseert een sportieve, laagdrempelige teambuilding namiddag voor bedrijven op zaterdagnamiddag 24.8.2019.  De Deinze Industrie Teamtrophy gaat vooraf aan de bedrijventriathlon in Deinze. De combinatie zet ondernemend Deinze op de kaart!

Het doel van de bedrijven teamtrophy is 3-delig:

  • Het is een ideale manier om de medewerkers nog meer in teamverband te leren samenwerken en elkaar nog beter te leren kennen
  • De bedrijven zelf plaatsen zich positief, sportief in de kijker
  • Bedrijven leren elkaar onderling kennen

Het ondernemersplatform Deinze Industrie overkoepelt alle bedrijven die gehuisvest zijn in de bedrijvenzones de Prijkels, Deinze Noord en Rond de Watertoren, maar ook de bedrijven in Deinze en Nevele daarbuiten.  Deinze Industrie organiseert voor de meer dan 400 bedrijven regelmatig netwerkmomenten of organiseert bedrijfsgerichte activiteiten zoals groepsaankopen en wil een spreekbuis zijn met het lokaal bestuur en andere zakelijke netwerken.  Stad Deinze is partner van Deinze Industrie. De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Vlaanderen steunt de ondernemerskoepel.

Programma

Deinze Industrie Teamtrophy wordt samen georganiseerd met Movemint, ook een Deinse organisatie en expert op vlak van teambuildings, originele workshops en allerlei teamevents. 

  • ontvangst om 14.30u bij Movemint op de Brielmeersen
  • na de gezamenlijke warm up van alle sportieve (sub)teams door Ciska van de sportdienst Deinze, neemt teambuilding partner Movemint over
  • ludieke competitie waarbij bedrijven (sub)teams van 4 tot 6 personen het tegen elkaar opnemen in allerlei proeven (Archery tag – Hindernissenparcours – Lasershooting – Team challenge tour – Vijverfun – Car challenge)
  • 17u: verkleden en douchen mogelijk in kleedkamers van AC Deinze vlakbij
  • 18u: podiumceremonie op de Markt in Deinze, vlakbij de kerk
  • Angus burger aan foodtruck Cecile + drankje

Familie en kennissen zijn ook welkom om te supporteren.  Tussentijds kunnen de kinderen zich ook amuseren op de speelweide of het dierenpark in de Brielmeersen.

Praktisch

Reeds 16 teams schreven in; de ambitie om een eerste jaar met 70 deelnemers te starten is gehaald!

Kostprijs: €25 per persoon, incl. 2 drankjes en 1 Angus burger voor de teamleden.

Parkeren kan op de openbare parking naast de Brielmeersen, ingang Teamadventure/atletiekpiste.
Meer informatie via: http://www.deinzeindustrie.be/wat-doen-wij-voor-u/netwerking/deinze-industrie-teamtrophy/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...