Herstellingswerken brug E40 in Nevele vanaf 5 augustus

Op 5 augustus vanaf 21u start het Agentschap Wegen en Verkeer met herstellingswerken onderaan de brug over de E40 in Nevele. Het verkeer op de E40 rijdt tussen 21u en 5u over één of twee rijstroken ter hoogte van de brug in Nevele. De werken gebeuren ’s nachts om de hinder zoveel als mogelijk te beperken. De herstellingswerken zijn klaar begin september.

Wat houden de werken in?
De aannemer start op 5 augustus om 21u aan de grondige opknapbeurt van de onderkant van de brug Cromekestraat over de E40 in Nevele. De brug wordt volledig hersteld en krijgt ook nieuwe leuningen. De werken gebeuren tussen 21u en 5u ’s ochtends. Eerst wordt gewerkt op de rijrichting naar de kust, daarna op de rijrichting Gent. De herstellingswerken duren tot begin september.

Omvorming brug naar ecoveloduct in Nevele (Deinze)
Sinds mei is de aannemer gestart aan de ombouw van de brug van de Cromekestraat over de E40 in Nevele tot ecoveloduct. Dat betekent dat de brug zo wordt heraangelegd dat ze een veilige oversteekplaats over de E40 biedt aan fietsers en dieren. De werken aan de bovenkant van de brug lopen nog tot in het najaar en geven geen hinder voor het verkeer op de E40.

Alle info over deze werken op www.wegenenverkeer.be/Nevele

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...