Deinzenaar Tom neemt deel aan de Rammelbakken Reis

Geboren en getogen Deinzenaar Tom Van de Wiele neemt deel aan de rammelbakken reis die start op 1 september in Breda, rijdt tot in Praag en op 7 september terug aankomt in Breda. Het is een 7-daagse autotocht waarbij er plekken bezocht wordt waar je nog nooit geweest bent en er worden routes gereden die je niet snel zult vergeten. Beleef Europa en ervaar hun motto: “vriendschap is de basis, de uitdaging de beproeving!”

De rammelbak mag een maximum waarde van 750€ hebben en niet jonger zijn dan het jaar 2000. Tom Van de Wiele neemt samen deel met Alexandra Kranenkamp, een Nederlandse. Hun teamnaam is ‘Four x For fun’. Onderweg moeten ze allerlei opdrachten uitvoeren.

Tom neemt vooral deel voor het avontuur, die al begon bij de zoektocht naar een geschikte wagen. Daarna volgde dan het pimpen van de wagen, hun thema is zombie-hunters. Ook zijn interesse, technische kant dan, in oudere wagens komt hier goed van pas. Wat extra lichtjes erop, een hippere radio, een systeem zodat ze kunnen communiceren met andere deelnemers.

Hun 1ste opdracht omvat in het nieuws komen met hun rammelbak, bij deze is dit dus gelukt 🙂

Eerder dit jaar namen ook een paar “bekende Deinzenaren” Frederik Geerts en Ward Van Ooteghem deel aan deze tocht, hier kun je nog nagenieten van hun avonturen. https://www.instagram.com/espritdesaintrenault/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...