Nieuwe formule triathlon Deinze

Op 24 en 25 augustus gaat de 7de editie van de triathlon van Deinze door. Op zaterdagavond staat zoals vorig jaar de 1/8ste triathlon op het programma met de bijhorende Business triathlon.  Daarin kunnen bedrijven zich uitleven en strijden om het beste “Triathlon” bedrijf van Deinze te worden.

Nieuw dit jaar is dat op zondag de afstanden veranderen van 1,8km zwemmen – 90 fietsen – 21 lopen (1/2de triathlon) naar de 111 formule! Dat wil zeggen 1km zwemmen – 100km fietsen – 10km lopen! De som van deze afstanden is dan 111. Door deze verandering was de 111 City triathlon van Deinze geboren!

Dit is de laatste wedstrijd van onze 111 triathlon series van dit seizoen! Hierbij is wel geen klassement aan verbonden maar wouden we gaan naar uniformiteit in onze reeks van triathlons.  http://www.sportevents.eu/triathlonseries/

Voor de editie van dit jaar hebben ze bijna een verdubbeling van inschrijvingen ten opzichte van vorig jaar. Dit komt omdat de instap drempel lager ligt doordat de afstanden veranderd zijn. Aangezien het zwemmen en lopen korter wordt zijn de recreatieve atleten makkelijker te overhalen om zich in te schrijven! Het programma van het weekend kan je vinden op hun website: http://www.sportevents.eu/triathlonseries/nl/deinze/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...